MARVEL ZOMBIES JE 4. NEÚSPĚŠNĚJŠÍ DESKOVKOVOU KAMPANÍ NA KICKSTARTERU

Před pár hodinami skončila velkolepá kickstarterová kampaň vydavatelství CMON s názvem Marvel Zombies. Pokud alespoň trochu sledujete deskoherní trh a novinky, tak jste o této hře nejspíše slyšeli. V komunitě se objevilo spoustu názorů, že další deskovka na motivy Zombicide nepotřebuje kampaň na KS; že hra je hrozně drahá a tak dále. Inu, ukázalo se, že hráči další hru z této série chtějí. Zvlášť když se jedná o universum Marvelu. A očividně jim nevadí ani vyšší cena.

Zdroj: CMON

Cíl této kampaně byl 500 000$ a vybralo se neuvěřitelných 9 032 583$. Tato částka rázem dělá z Marvel Zombies 4. nejúspěšnější deskovkovou kampaň v historii Kickstarteru. To je objektivně obdivuhodný výkon. Zvlášť když v jádru se patrně bude stále jednat o Zombicide. Ale jak jsem již psal výše, Marvel prostě táhne. A ještě jedna perlička k závěru. Řekli byste, že nejvíce beckerů bude mít nejnižší pledge se základní hrou za 130$? Ale kdeže. Devourer Pledge za 615$, který obsahuje Marvel Zombies, X-Men Resistance a spoustu dalších expanzí podpořilo přes 6 000 lidí, což je o 1 000 lidí více než u druhého nejpodporovanějšího pledge.

Zdroj: CMON

Pokud jste kampaň propásli nebo se rozhodli pro podporu až nyní, pořád ještě stíháte late pledge. Nebo si zkrátka počkejte na retailovou verzi. A česká lokalizace? Těžko říci, jestli bude. Pokud ano, největší šanci bude mít určitě Blackfire.

Napsat komentář