DO WOWKOVÉHO PANDEMICU PŘICHÁZEJÍ DVĚ NOVÉ POSTAVY

Na začátku února se hráčům povedlo splnit výzvu, která probíhala v kooperaci firem Z-man Games a Geocaching.com. Výsledkem jejich snažení jsou tři nové karty odměn a dvě nové postavy do hry Wrath of the Lich King. Navíc je vše volně k vytisknutí, takže pokud si chcete wowkový Pandemic zase trochu oživit, tak zamiřte na stránky Z-Man Games. Veškerý obsah ke stažení je sice v angličtině, ale nebojte se. Teď si všechny karty a postavy popíšeme.

Nejprve se podíváme na karty odměn, které získáte po splnění jednotlivých úkolů. Karta Unexpected Support (Neočekávaná podpora) Vám okamžitě umožní vzít si nepoužívaného hrdinu a získat jeho schopnosti. To je podle mě opravdu silná karta, která Vám velmi usnadní dobývání Northrendu. Druhou kartou k vytisknutí je sám Leeroy Jenkins, který dá jednorázově každému hrdinovi jednu volnou akci. No a poslední karta odměny je So Hungry… (Tak Hladový…). Ta odstraní Ghúly ze všech políček, na kterých stojí Hrozby (Abominations). Poslední dvě karty je možné zahrát kdykoliv a získat jednorázově jejich bonus.

No a teď pochopitelně to zajímavější – hrdinové. Nově k Alianci přichází Elfice Tyrande Whisperwind. Jako první tu máme „placenou“ akci Ash’Alah’s Pounce, která umožní Tyrande pohyb až o dvě políčka a z každého takto navštíveného pole odstranit jednoho Ghúla. Druhou akcí (volná) je Light of Elune. Ta dokáže vyléčit jeden život hrdinovi ve stejném regionu. Obě akce je možné hrát pouze jednou za kolo.

Druhým hrdinou je samozřejmě zástupce Hordy – Vol’Jin. Nejdříve si popíšeme akci Consult the Spirits. Díky ní můžete na začátku svého kola otočit vrchní kartu z balíčku hrdinských karet a případně využít její efekt (otočíte ji opět lícem dolů). Tuto výhodu není možné využít na karty Pevnost a Příval nemrtvých. Druhou akcí je Power of the Loa, díky které může Vol’Jin utrpět jedno zranění a přehodit spoluhráčovu kostku, pokud se nachází ve stejném regionu.

Sám jsem na obě dvě postavy zvědavý, i když na Tyrande trošičku více. Figurky hrdinů si budete muset vzít z jiné hry nebo si zkusit najít na internetu podklady pro 3D tiskárnu. Pokud budou v budoucnu hrdinové přibývat, určitě Vám o tom dám vědět.

Napsat komentář