TSURO VYJDE V LUXUSNÍ LIMITOVANÉ EDICI. CENA PŘESAHUJE NEUVĚŘITELNÝCH 7 000 CZK.

Eliminační hra Tsuro vyšla již v roce 2009 a od té době je v podstatě stále k dostání v obchodech. Krátká hrací doba, příjemné téma a jednoduchost dělají z Tsura velmi populární deskovku. U nás ji možná trošičku brzdí poměr cena/výkon. Jedná se totiž v podstatě o takový filler na pár minut, ale s cenovkou, která se blíží tisícikoruně. Ve světe je však tato dračí deskovka velmi populární. Ke slávě bezesporu pomohly i další verze hry: Tsuro of the Seas, Phoenix Risig nebo Star Wars verze Asteroid Escape, která byla určena jen pro francouzský trh.

Tsuro a vlastně i ostatní verze se hrají v podstatě stejně. Na začátku si 2-8 hráčů postaví svou figurku na okraj hracího plánu, do ruky dostanou 3 destičky cest a v každém svém tahu přiloží jeden dílek ke své figurce. Ta se poté „sveze“ po jedné z namalovaných cest. Vaším úkolem je nevypadnout z hracího plánu, nenarazit do protihráče a zůstat ve hře jako poslední. Tak jednoduchá jsou pravidla Tsura.

Vydavatelství Calliope games se proto rozhodlo, že oslaví úspěch hry Tsuro a vydá luxusní limitovanou edici. Celou hru dostanete v dřevěné krabici, v níž najdete pravidla napsána na bambusovém svitku, kamenné destičky cest v saténovém pytlíku a samozřejmě kovové figurky. Ty budou reprezentovat celou historii hry, takže zde najdeme různá mytologická stvoření od Draka až po Fénixe. Každá krabice bude mít navíc své sběratelské číslo a údajně nikdy nebude dotisk. Celý box bude stát neuvěřitelných 350$, tedy přes 7 000 CZK! Pokud jste skalními fanoušky Tsura nebo jen chcete zkusit investovat peníze do něčeho jiného než jsou akcie, tak teď máte příležitost. Na tomto odkazu se zaregistrujte, pokud si tento kousek nechcete nechat ujít.

Napsat komentář