Days of Wonder vydalo free to play rozšíření pro Small World of Warcraft

Po celá desetiletí jimi opovrhovala Horda i Aliance, byli vytlačování ze svého přirozeného prostředí a jejich domoviny. Ano, řeč je tu o rase Murloců, které bude znát každý fanda kouzelného světa Warcraftu. Days of Wonder si přichystalo překvapení v podobě free-to-play rozšíření pro všechny majitele deskovky Small World of Warcraft, tedy titulu, který vychází z velmi populární hry Small World. Toto je sice pár měsíců stará zpráva, ale ke mně se dostala až nyní a rád o ní budu informovat dál.

Zdroj: Days of Wonder

V tomto print&play rozšíření se utkáte s armádou Murloců, kteří toho, lidově řečeno, měli plné zuby a již se nechtěli nechat dále ponižovat. Vytvořili proto svou armádu, proti které budete bojovat. Tuto expanzi si můžete užít v boji bok po boku s některým ze svých kamarádů nebo se proti „rybí invazi“ postavíte sami v unikátním sólo režimu.

Zdroj: Days of Wonder

Celá hra se odehrává během 9 kol (namísto klasických 10) a tahy Murloců jsou řízeny jakousi Automou. Pravidlově je v podstatě hra stále stejná s několika málo rozdíly. Murloci se nikdy nedostanou do úpadku a stále tak postupují hracím plánem a sbírají mince potřebné k vítězství. Vy naproti tomu hrajete v podstatě pořád stejně s tím rozdílem, že pokud se Vám podaří zabrat území, přesunete Murloky na pole, ze které „přišly“. Kompletní pravidla a vlastně celou expanzi si můžete stáhnout zde.

PS: I klasický Small World má freet-to-play expanzi se sólo módem. Odkaz zde.

Autor: David

Napsat komentář