SMALL WORLD SI DÍKY NOVÉ EXPANZI ZAHRAJETE I V SÓLU. VŠE JE NAVÍC ZDARMA.

Před pár dny se na stránkách vydavatele Days of Wonder objevil soubor ke stažení s názvem sw_ltc_en.pdf a nejednomu fanouškovi této fantasy deskovky zaplesalo srdce. Jedná se totiž o novou expanzi a sólo variantu do hry Small World s podtitulem The Lost Tribes‘ Crusade.

Je potřeba blíže představovat základní hru? Já myslím, že každý, kdo se ve světě deskovek pohybuje, už o Small World slyšel. Pro jednu skupinu lidí přeceňovaná, pro další nedoceněná a pro mě osobně výborná hra, která si už před lety zasloužila vyjít v češtině. Je pravdou, že do českého jazyka máme přeložen Small World of Warcraft, tedy „Malý svět“ z warcraftího universa, ale stejně. Základní hra dle mého názoru měla vyjít v češtině, protože ne na všechny své spoluhráče mohu vytáhnout anglické verze her.

Vraťme se ale zpět k nové expanzi. Tu si na tomto odkazu klidně stáhněte zdarma a užijte si sólo boj proti Ztraceným kmenům. Rozšíření je možné hrát se základní hrou nebo s verzí Underground. Navíc si můžete tento epický souboj užít i ve dvou. Expanze je totiž navržena i pro hraní ve třech, tedy ve variantě pro dva reálné hráče a Ztracený kmen. Na konci souboru ke stažení najdete i skórovací tabulku, do které si své slavné bitvy a úspěchy můžete zaznamenávat.

1 komentář u “SMALL WORLD SI DÍKY NOVÉ EXPANZI ZAHRAJETE I V SÓLU. VŠE JE NAVÍC ZDARMA.”

Napsat komentář