Albi se stává exkluzivním prodejcem insertů Laserox

Milovníci insertů zpozorněte. Dnes bych vám chtěl představit v podstatě až značkové prémiové inserty od firmy Laserox. Ta byla založena v roce 2017 několika nadšenci do deskových her, které otravovala zdlouhavá příprava a špatná organizace krabic. Vyrábějí pořadače, obaly na karty, žetony či jiné doplňky jako třeba věže na kostky.

Co je tedy na těchto insertech tak speciálního? Kluci z Laserox se rozhodli používat na výrobu svých produktů břízovou překližku. Je pevná, je lehká a nádherně vypadá. Řežou ji pomocí laseru a díky tomu jsou jejich inserty i velmi zdobené různými ornamenty či tematickými obrázky. Například jejich pořadač pro Root má speciální krabičky jejíchž víka mají na sobě ilustrace dané frakce. Tento konkrétní stojí okolo 800 Kč. To jen tak pro představu. Pro Root dokonce vytvořili kompletně novou krabici, která pojme veškerá rozšíření, je velmi zdobená a dřevěná. Nebýt oznámených dalších rozšířeních, už mám tuto krabici dávno doma.

Laserox neustále rozšiřuje svou nabídku insertů o tituly jak nové, tak i ty staré. Na tento rok je naplánované vydáni organizérů pro Ankh: Bohové Egypta nebo i Arkham Horror: Karetní hru. No, a to nás dostává k hlavnímu bodu tohoto článku. Inserty Laserox se začaly prodávat i u nás v Čechách. Výhradním distributorem se stalo Albi. Na jejich e-shopu naleznete velmi široký výběr všeho možného, co Laserox prodává. Aktuálně naskladnili porci novinek a můžete si tak u nich pořídit insert například do Arnaku, Brassu, Tainted Grail včetně rozšíření, velkého i malého Gloomhavenu, Putování po Středozemi, Twilight Imperium, Na křídlech a dalších her. Současný počet položek se značkou Laserox v Albi e-shopu je 55 a stále vzrůstá. Lze zakoupit i speciální Laserox lepidlo, aby se vám ten insert nerozsypal pod rukama. No a na závěr si dovolím jedno malé oznámení.

Buďte ve střehu, neboť chystáme ve spolupráci s Albi malou soutěž právě o jeden z insertů, který usnadní život při přípravě jedné z poměrně velkých her. Nezapomeňte sledovat náš Instagram a FB skupinu Hry nás baví, ať vám tahle soutěž neuteče.

Autor: Viktor

Napsat komentář