Nová hra ze série Malé Velké nás zavede mezi Vikingy

Série Tiny Epic neboli Malé Velké, chcete-li, se rozroste o další hru s názvem Tiny Epic Vikings. Kdo by neznal tuto sérii, jedná se o převážně karetní hry v malé krabičce nabízející zážitek velké deskové hry v kompaktním balení. V češtině jich už několik máme, a to například Malá Velká Království či Malé Velké Galaxie.

REXhry navíc nedávno oznámili vydání Tiny Epic Dungeons a letos vyjde zcela nová hra zasazená do světa Vikingů, ve které se ujmete role náčelníka jednoho z klanů a vaším cílem bude dobít co nejvíce území. Při tom budete samozřejmě bojovat i s ostatními hráči.


Hra má být svižná a bude obsahovat prvky sbíraní sad a kontroly území. Nebude chybět stavění lodí, či chrámů pro získáni více vítězných bodů. Tiny Epic Vikings započnou svou kampaň 10. května na Kickstarteru a můžeme očekávat klasickou cenu okolo 30 dolarů za základní hru. Série Malé Velké je velmi úspěšná po celém světě a má téma snad pro každého. Přes dinosaury až po vesmírné objevování. My se na hru moc těšíme a budeme tiše doufat v české vydání.

Autor: Viktor

Napsat komentář