Na Gamefoundu se objevila nová párty pro všechny svůdníky

Kyanid a štěstí – fenomén, který obletěl doslova celý internet a dodneška těží ze svého gigantického úspěchu v podobě nejrůznějšího merche, videí a her. První karetní hra s oficiální licencí Kyanid a štěstí se jmenuje Joking Hazard a přirovnal bych ji k obrázkové verzi Karet proti lidskosti, kde je vaším úkolem poskládat co nejhumornější vtip. Na Kickstarteru vybrala přes tři miliony dolarů a druhá hra na sebe nenechala dlouho čekat.

Trial by Trolley u nás známá jako Komu zvoní tramvaj při své kampani vybrala přes tři a půl milionu dolarů. Tato hra se zaměřuje na morální dilemata a vraždící tramvaj, kde je cílem vašeho týmu přesvědčit strojvedoucího, aby nezabil lidi na vaší koleji. V Česku ji vydal Mindok a kamkoliv tuhle párty karetku vezmu, slaví velký úspěch. Velké díky potom patří Mindoku za úžasný překlad a převod do českých reálií.

Konečně se dostáváme do současnosti, kdy Kyanid a štěstí oznámili novou kampaň na Gamefoundu. Jejich nový počin se jmenuje Master Dater a vaším úkolem bude svádět sexy singla. Zahrajete si ji ve třech až šesti svůdnících a samozřejmě se bude jednat o velmi vtipnou party záležitost. Každé kolo se jeden z hráčů stane sexy singlem, který má specifické nároky na partnera. Například bude chtít někoho bohatého. Ostatní hráči se k němu snaží sestavit dokonalý protějšek tak, aby uspokojili jeho potřeby. K dispozici budou mít karty hlav a těl, ze kterých budou nápadníka tvořit. No, a to je vše. Master Dater byl úspěšně zafinancován za 50 minut od spuštění kampaně a nabízí exkluzivní Big Love Edition s větší krabicí a všemi rozšířeními.

Můj názor je, že hra na první pohled vypadá skvěle, ale na základě zkušeností s Tramvají bude opravdu hodně záležet na humoru vaší party a taky na množství alkoholu v žíle. Uvidíme, zda se Mindoku bude chtít tuto randící karetní hru vydat.

Autor: Viktor

Napsat komentář