FUNFORGE POODHALILO DALŠÍ INFORMACE O PŘIPRAVOVANÉ DESKOVCE ZE SVĚTA FAR CRY

Již v červenci nás vydavatelství Funforge ve spolupráci s videoherní společností Ubisoft lákalo na novou deskovku. Leckterému fanouškovi obou značek začalo být jasné, že by se mohlo jednat o hru ze světa Far Cry. A skutečně. O dvě měsíce později bylo odhaleno logo a fanoušci mohli jásat nadšením. Další informace měly přijít ke konci roku 2021, ale zřejmě i vzhledem k pandemické situace, se odkládaly.

Mlčení prolomilo Funforge před pár dny, kdy ohlásilo kampaň na Kickstarteru, která odstartuje 7. března 2022. Hra se bude jmenovat Far Cry: Beyond, bude se jednat o kooperativní figurkovou adventuru a zavede nás do 80. let 20. století. Ve hře zřejmě najdeme několik postav, kdy každá z nich bude mít své unikátní schopnosti, které budeme různým způsobem využívat v týmové spolupráci. Funforge dále láká na vývoj samotného příběhu podle našich úspěchů či neúspěchů ve hře samotné.

Na další informace si budeme muset zřejmě ještě nějaký čas počkat. A určitě ještě déle na to, jestli některý z českých vydavatelů oznámí českou lokalizaci.

Napsat komentář